bannerCCIA
  
 
Organització:

logoIIIA
Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial

logoACIA
Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial

 
INSTRUCCIONS PER ALS AUTORS

Les llengües oficials del congrés són el català, l'espanyol, el francès, l'italià i l'anglès. Totes les contribucions es realitzaran en articles de 6 a 8 pàgines. La data límit per a l’enviament dels articles és el 16 de maig de 2008. Us animem perquè aquestes contribucions reflecteixin tant treballs acabats, com treballs preliminars que prometen ser idees innovadores. Per conèixer el format de les contribucions i el procediment a seguir, consulteu aquesta web.

La revisió és anònima i, per tant, es demana que envieu les comunicacions:

 • En forma d'article complet, exceptuant els autors i les seves afiliacions.
 • Les comunicacions es lliuraran en format PDF.

Format de les contribucions

logoeasychair
Instruccions per l'enviament d'articles

Ja està disponible la pàgina d'enviament dels articles en format PDF a: EasyChairCCIA2008

Per accedir al sistema de submissió d'articles, si ja teniu un compte a EasyChair, utilitzeu el vostre nom d'usuari juntament amb la vostra clau d'accés i cliqueu el primer botó blau. Si no és així, cliqueu el tercer botó blau I have no EasyChair account i, des de la pàgina account_apply Obtaining an EasyChair Account, utilitzeu la vostra adreça de corrreu electrònic i una clau d'accés per crear el vostre compte a EasyChair. Una vegada creat el compte, rebreu un correu electrònic (a l'adreça indicada) amb el vostre nom d'usuari i l'enllaç amb el qual podreu entrar al servei de gestió. Finalment, si ja teniu un compte a EasyChair però heu oblidat el vostre nom d'usuari i/o la vostra clau d'accés, cliqueu el segon botó blau "I forgot my user name or password" i, des de la pàgina login_forgot Forgotten User Name or Password, utilitzeu la vostra adreça de corrreu electrònic per rebrer les vostres dades d'accés.

VERSIÓ FINAL PER A LES ACTES IOS Press
 • Tots els treballs originals acceptats en anglès es publicaran en un llibre de la sèrie Frontiers in Artificial Intelligence and Applications d’IOS Press.
 • Les contribucions poden ser de fins a 10 pàgines.
 • És obligatori usar el format de IOS Press (Word o LaTeX) i les pàgines NO han d'estar numerades.
 • L'article es puja des de EasyChairCCIA2008: Submissions i Update Submission utilitzant el compte que vau utilitzar per fer l'enviament inicial.
 • S'ha de pujar un únic fitxer .zip que agrupi el següent:
  1. El fitxer font de l'article (MS Word o LaTeX)
  2. Tots els fitxers auxiliars necessaris per generar el PDF (fitxers d'imatges, fitxers auxiliars si la contribució s'ha elaborat en LaTeX emprant múltiples fitxers font, etc.)
  3. El fitxer PDF corresponent a l'article generat en alta resolució (si utilitzeu Acrobat Distiller, seleccioneu l'opció "Press Optimized")